Zde může být text o autorovi
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Metal and Rock

 
 

Metallica

členové:
James Hetfield
narozen: 3. Srpna 1963
bydliště: USA
nástroj: zpěv a kytara

Kirk Hammet
narozen: 18. listopadu 1962
bydliště: USA
nástroj: kytara

Lars Ulrich
narozen: 26. prosince 1963
bydliště:USA
nástroj: bicí

Robert Trujillo
narozen: 23.října 1964
bydliště: USA
nástroj: baskytara

Metallica je heavy metalová banda. Jejím frontmanem je James Hetfield. Dále ji tvoří kytarista Kirk Hammet, bubeník Lars Ulrich a současný basák Robert Trujillo. Baskytaristé se v této skupině často střídali. Trujillo už zde však pár let je a doufám že ještě pár let zůstane.
Legendární basák Metallicy Cliff Burton zemřel při autonehodě autobusu. James Hetfield vzpomíná : Viděl jsem autobus ležet přímo na něm. Viděl jsem jeho uvíznuté nohy. Řidič autobusu, vzpomínám si, se pokusil vytáhnout přikrývku s pod něho aby jí dal použily další. Zařval jsem: "Vyser se na to!" Chtěl jsem toho chlapa zabít, nevím, jestli byl opilej nebo nezvládl led. jenom vím že on řídil a Cliff už nebyl mezi živými."
James Hetfield

Diskografie:
* Death Magnetic (2008)
* St. Anger (2003)
* S & M (1999)
* Garage Inc. (1998)
* Reload (1997)
* Load (1996)
* Metallica (1991)
* ...And Justice For All (1988)
* Master Of Puppets (1986
* Ride The Lightning (1984)
* Kill ´Em All (1983)

Videografie:
* Some Kind Of Monster
* The Videos 1989-2004
* Videoklipy - 1996/2004
* Videoklipy - 1988/1992
* S & M
* Cunning Stunts
* Live Shit: Binge and Purge
* A Year and a half in the life of Metallica (1992)
* 2 of One (1989)
* Cliff ´Em All


kdo chce k Metallice vědět víc určitě zkuste
http://metallica.blog.cz/

Arrget

Death Magnetic

Vytvořeno 30.04.2009 20:51:30 | Poslední změna 30.04.2009 21:42:06
 
Prohlášení o Cookies |
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one